Sorunuz geliştirdiğimiz teknoloji sayesinde en uygun uzmana aktarılacaktır. Sorunuz en uygun uzman ile eşleştikten sonra en fazla 12 saat içerisinde yanıtlanacaktır.
  • Merhaba ben 21 yaşında üniversite tarih 2.sınıfım Ortaokul ve lise zamanım zorbalık, dışlanmışlıkla geçti gitti. Liseden sonra psikiyatri tedavisi görmeye başladım hâlâ da kendi isteğimle görüyorum Arkadaşlık ilişkilerini önemsiyorum Ama uzun sürdüremiyorum mesela biriyle gider hep ben hep ben tanışırım. Ondan sonra yarın beni görse merhaba der bitti. Başka iletişim olmaz. Olması için de yine benim yanına gidip ilerletmem gerekiyor. Ama çoğu insanda böyle oluyor. Ben bu durumdan şikayetçiyim. Gelip bir merhaba/nasılsın diyen çok azdır kendi isteğiyle. Samimi iki arkadaşım var o ikisi yemeğe gider gel Kübra sen de bizle demezler halbuki sabah akşam konuşuruz. Ve ben yine yalnız kalırım herkesle konuşıyorum ama yine yalnız kalıyorum. Çoğu arkadaşlara bakıyorum birbirlerine sahip çıkıyorlsr nasılsın falan diye sohbet açıyorlar ama bu arkadaş sandığım kişiler beni dışlanmış olarak hissettiriyorlar.Erkeklerin bazılarında da bu durum var sanki ben yokmuşum gibi davranmalar, tavırlar ya da sevmediğim samimiyetler oluyor mesela bir erkek gelip de işte nasılsın dersler şöyle böyle diye sohbet açmaz lar ders dışı bile yok. Yani kısaca iletişim için hep benim aktif olmam gerekiyor ama gün sonunda yine ben yalnız ve dışlanmış olduğumla kalıyorum. Muhatap olmazsamda ay bu kendini beğenmiş flan gibi laflar olabiliyor nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum ama herhalde en iyisi kimseyle arkadaşlık kurmamak. Böyle daha az sıkıntılar yaşıyorsun. Ama yanlız da kalmayı sevmiyorum.

    • Merhaba içinde bulunduğunuz durumu detaylı bir şekilde aktarmışsınız. Yazdıklarınızı dikkatle okuduğumda yaşantınızın önemli bir döneminde dışlanmak gibi olumsuz deneyimler olduğunu görüyorum. Bu dışlanmanın vermiş olduğu “istenmeyen biriyim” fikri, sizde bir dönem için de olsa inanç haline geldi mi bunu seans ortamında değerlendirmek daha sağlıklı olacaktır. İnsan sosyal bir varlıktır elbetteki iletişimi sürdürmelisiniz ama nasıl insanlar sizi çekiyor, kimlerle arkadaşlık kurmak istiyorsunuz bu da yine bir seans konusu. Aktardığınız konuda emdr + bdt teknikleri ile çok güzel sonuçlar alıyoruz. Sizin için uygun olan bir zaman için randevu oluşturabilirseniz sürecinize eşlik etmek isterim. Sevgiler

  • Kendimi pornografik bağımlı ve mastürbasyon bağımlısı gibi hissediyorum yaşım 35 ve cinsel ilişkim olmadı gerçek anlamda sadece çocukken hem cinsinmle(erkek)bir ilişki yaşadım bu durumu aşamadigimi düşünüyorum bunun için önerimiz nedir?

    • Merhaba, bu durumun altta yatan sebeplerini anlamak ve tartışmak için bir seans almanızı öneririm... Dilerseniz elimden geleni yapmaya çalışırım ????

  • Merhaba iyi günler artık ufacık birşey daha olsa takıntı haline gelip sinirlenme neden oluyor aynı şeyi her dk düşünüyorum gece kalktigimda dahil yine ayni şeyleri dusunuyorum bu neden oluyor

    • Merhaba Bu duruma sebep olan birçok neden olabilir. Size ve yaşanmışlıklarınıza dair bilgim olmadan doğrudan “…. nedenledir” demek yanıltıcı olacaktır. Bu soruna sebep olabilecek durumları ve çözümleri seans ortamında değerlendirmek çok daha sağlıklı olacaktır. Sizin için uygun olan bir gün ve saat için randevu oluşturabilirseniz sürecinize eşlik etmek isterim. Sevgiler :)

  • bi şekilde kendimi hep hayal kurarken buluyorum. kurdugum senoryalar birbirinden farklı da değil bir dizi gibi adeta. günlük yasamimi asiri olumsuz etkiliyor diyemem ama yine de ne zaman kendimle basbasa kalsam kendimi hayal kurar vaziyette buluyorum. bunun psikolojide bir yeri var mı bilmiyorum ama bu tarz olayları ne tetikliyor veya neden olabilir merak ediyorum. cevaplarsanız sevinirim.

    • Merhaba. Hayal kurmak çoğu zaman bir savunma mekanizması olabilir. Gerçek hayatta gerçekleştiremediğiniz, olmasını çok istediğiniz ama ifade edemediğiniz şeyler var mı? Bu hayallerin içerikleri nasıl? Ne kadar sürüyor? Bunlar önemli. Dilerseniz randevu alırsanız birlikte bu sorulara cevap arayabiliriz terapi süresince.

  • 7 yaşında tiklerim vardı 13 yaşında geçti 16 yaşında obsesif kompulsif bozukluk hastalığına yakalandım 40 yaşındayım geçmedi

    • Merhaba. OKB bir akıl hastalığı değil psikolojik bir rahatsızlık ve tedavisi mümkün. Dilerseniz randevu alıp terapiye başlayabilirsiniz.

  • İlaçlarim abizol risperdal ne yapmam gerekli merak ediyorum bu ilaçlar hariç nasıl bir aktivitede bulunmalıyım?

  • düşünce bozukluğum, kaygılarım var delirirmiyim diye düşünüyorum ailemi tanıyamıyorum bazen takıntılıyım ben var mıyım diye düşünüyorum normalde mutlu bir insandım bi anda oldu bunun icin ne yapmam gerekiyor

    • Merhaba. Yaşadığınız durum psikiyatrik bir destek almanız gerektiğini düşündürdü bana. İlaç desteğinin yanında terapi de almak isterseniz seansa beklerim.

  • İyi günler çok korkuyorum öncelikle aklımı yitirme korkusu var annem rahatsızlandı içine kapandı ama şuan biraz iyi bende sonradan o düşünceler ortaya çıktı sebebi nedir bilmiyorum keşke yüz yüze online görüşme şansımız olsa

    • Merhabalar, Evet bazı semptomlar aklını yitiriyormuş sanki kontrolü kaybediyormuş gibi bir his oluşturabiliyor. Dilerseniz bunları değerlendirmek ve süreç hakkında konuşmak için ücretsiz ön görüşme randevusu alabilirsiniz. Bunun için jet klinik ile iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.

  • Merhaba ben 21 yaşında tarih 2.sınıf öğrencisiyim. Ailemden birinin geçmişte yaşadığı acıları, çileleri benim öğrenmem onu daha iyi anlamamı sağlıyor ve onun acılarını düşününce hep ağlıyorum ve bazen arada geçmişi konuşup geçmişte ne duygular neler çektiğini öğrenip konuşma ihtiyacı duyuyorum. Neden böyle bir ihtiyaç neden birilerinin geçmişte yaşaduğı kötü olaylara ben yaşamışım gibi ağlıyorum belki bu soruların cevaplarını bulunca bu durumdan kurtulabilirsiniz.

    • Merhaba empati duygusunun yoğun bir şekilde yaşanması durumuna sempati adını veriyoruz. Yoğun bir şekilde kendinizi o kişilerin yerine koyuyorsunuz ancak şu bir gerçek ki bazen olaylar yaşandığı sırada kişi durumlarla baş etme becerisi geliştirebiliyor ve olaylar adım adım yaşanıyor. Onların süreç içerisinde yaşadığı şeyleri siz bir anda ve yoğun bir şiddette yaşıyorsunuz. Onları anladığınızı ve acılarını paylaştığınızı düşünmek sizi onlarla yakınlaştırırken kendinizi de daha belki içten içe daha iyi biri gibi hissediyor olabilirsiniz. Belki tarih bölümünü seçmeniz de yine benzer bir bilme, öğrenme ihtiyacından geliyor olabilir. Bunların hepsi yazdığınız bu kısa soruya yönelik varsayımlar. Daha net ve doğru bir çıkarımda bulunabilmek için bu konuyu detaylarıyla birlikte seans ortamında değerlendirmek çok daha sağlıklı olacaktır. Sizin için uygun olan bir gün ve saat için randevu oluşturabilirseniz sürecinize eşlik etmek isterim. Sevgiler :)

  • Hocam ben eşimle iletişim kuramiyorum beni dinlemiyo ilk zamanki gibi değil sorun yaşıyoruz konuşmaya çalışıyorum susturuyo bende evlilik böyle yürümez diyorum kiziyo öyle hocam bunaliyom kendine bak diyo ilgi sevmiyom diyo bende istiyorum ne yaomaliyim

    • Merhaba “kaç yaşlarındasınız, ne kadar süredir evlisiniz, eşinizle nasıl tanışarak evliliğe karar verdiniz” gibi bunlara benzer sormam gereken bir çok soru var. Bunun için interaktif bir görüşme sağlamamız çok daha sağlıklı olacaktır. Sizin için uygun olan bir gün ve saat için ücretsiz öngörüşme randevusu oluşturabilirseniz birlikte bir yol haritası çizebiliriz. Sevgiler :)

jetklinik whatsapp